juli 12, 2021

Interview met Peter Struijke

Achter het grote succes van Euro Pizza Products staat een team van ruim 60 enthousiaste professionals voor u klaar. De medewerkers bij Euro Pizza Products delen een passie voor hun werk en pizza, maar zijn bereid dat stapje harder te lopen om voor u het onderscheid te maken. Voor deze editie van de nieuwsbrief hebben wij ons Hoofd productie geïnterviewd: Peter Struijke! Als Hoofd Productie ben ik verantwoordelijk voor het productieteam. Dat bestaat naast mijzelf uit; drie teamleiders, één technische man en 30 productiemedewerkers. Samen met hen, verzorgen wij alle deegproducten voor alle klanten van Euro Pizza Products in binnen- en buitenland. Hoofdzakelijk ben ik dagelijks bezig met het controleren van de productieprocessen, het maken van planningen, productontwikkeling en onderhoud contacten met verschillende leveranciers van grondstoffen tot productiemachines.

De grootse uitdaging is om iedere dag de hoogste kwaliteit van producten af te leveren, en procesverbeteringen door te voeren. De kwaliteit van onze producten waarborg ik door dagelijks de productieprocessen te controleren, en samen met de teamleiders continue de productiemedewerkers verder te ontwikkelen. De teamleiders stellen per medewerker een persoonlijk opleidingsprogramma op om de taakvolwassenheid te verhogen. Ook wordt er dagelijks van werkzaamheden gerouleerd, waardoor iedere medewerker alle aspecten van het productieproces goed in de vingers krijgt. Hiermee wordt de algemene betrokkenheid verhoogd, waardoor iedereen flexibel inzetbaar is. Ik ben iedere dag weer trots op de geleverde kwaliteit en de ontwikkeling van ons team. Daarnaast haal ik veel voldoening uit productontwikkeling. Ik voel me erg trots als ik een specifieke klantbehoefte kan vervullen door een mooi product te maken samen met het productontwikkelingsteam.

Peter Struijke Hoofd Productie