juli 21, 2021

Mediterranean Bread

Toen één van onze systeem gastronomische klanten ons verzocht een vers af te bakken Dönerbroodje te ontwikkelen, twijfelden we geen moment. Vier jaar later is het succes zó groot, dat we een afgeleiden van dit broodje met de hele wereld willen delen. Vergeet niet; 70% van een volledig broodje Döner-kebab bestaat uit… het brood! Dit kan maar beter van uitstekende kwaliteit zijn!

Daarom hebben we de Mediterranean Breads ontwikkeld. De taaie afbakbroodjes zijn verleden tijd. Startend vanaf vers deeg wordt dit bolletje afgebakken in de oven. Vergeet het deeg niet (kort) te laten rijzen. De geur alleen al is een reden om over te stappen. We garanderen elke keer weer een luchtig & krokant eindresultaat vol smaak en karakter. Het is tijd voor innovatie en een beter eindresultaat voor uw gasten.

De Mediterranean Breads zijn veelzijdig. Aanvankelijk ontwikkeld voor Döner-kebab, zijn ze echter ook uitstekend geschikt als regulier (lunch)sandwich. Of een verse Panini? Een tosti? Als knapperig afgebakken brood bij een soep zijn ze een fantastische toevoeging. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag uw sample nu aan!