mei 22, 2022

De Voordelen van Onze Bevroren Verse Pizzadeegballen

Bevroren verse pizza deegballen hebben veel voordelen voor je bedrijf. We begrijpen dat het onlogisch kan lijken waarom je bedrijf af zou moeten stappen van het zelf produceren van pizzadeeg en in zee zou moeten gaan met een externe productiepartij. Dit is waarom we alle belangrijke informatie hebben verzameld om de voordelen van bevroren verse pizzadeegballen in kaart te brengen en uiteindelijk je bedrijf gemakkelijker te laten groeien.

FLEXIBILITEIT

Heb je wel eens te weinig pizzadeeg gehad op een drukke dag? Niet met bevroren verse pizzadeegballen! Zorg ervoor dat je vriezer altijd gevuld is met pizzadeeg, haal ze er op tijd uit, laat ze ontdooien, rijzen en je kan ze in de koelkast bewaren tot wel drie dagen. Hoe geweldig is dat? Door het gebruik van bevroren verse deegballen kun je ook een stuk meer flexibel zijn in je menu. Zou je graag een ‘pizza van de maand’ willen, of meer aanpasbare half-half pizza’s willen aanbieden? Geen probleem! Switch de toppings en klaar ben je!

TIJD MANAGEMENT

Dankzij het gebruik van onze bevroren verse deegballen, zal je altijd deeg bij de hand hebben. De bevroren houdbaarheidstijd is zes maanden! Maak je geen zorgen om te weinig deeg te hebben, nu kun je je tijd besteden aan meer belangrijke dingen dan deeg kneden en grote hoeveelheden vers deeg voorbereiden.

KOSTEN BESPAREND

Door het gebruik van bevroren verse deegballen is er minder verspilling, minder handenarbeid, zijn dure machines niet nodig en werkt het een stuk efficiënter voor jou en je bedrijf. Voornamelijk met de krappe arbeidsmarkt is het lastig om goede chefs en personeel in het algemeen te vinden. Over het vinden van professionele chefs hoef je je niet meer druk te maken, wij kunnen jouw personeel trainen om het deeg op de beste manier te bewerken. Een ander voordeel gerelateerd aan kostenbesparing is het beperken van verspilling. Haal de hoeveelheid deeg uit die jij de komende dagen nodig hebt en hou ze in de koelkast tot een uur voordat je het nodig hebt. Minder verspilling, houdt minder kosten in. Win-win!

CONSISTENTE KWALITEIT

Als een ondernemer is het belangrijker dan ooit dat je consistente kwaliteit kan leveren aan je klanten. Eén kleine fout tijdens de productie kan enorme gevolgen hebben. Wat als een van de werknemers te veel zout in het deeg strooit en het oneetbaar wordt? Dat is niet iets meer om je druk over te maken wanneer je samenwerkt met Euro Pizza Products. Slaap gerust, zonder enige zorgen over de consistentie van je deeg, we zorgen ervoor dat elke deegbal dezelfde geweldige smaak en consistente hoge kwaliteit heeft.

100% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

De gezondheid van jouw klanten en jou is belangrijk. We geloven niet in voordelen van kunstmatige toevoegingen in deeg. Al onze producten zijn zowel GGO-vrij en bevatten geen transvetten. Ons deeg is ook 100% veganistisch, wat jouw menu gemakkelijk toekomstbestendig maakt voor de stijging in veganisme over de wereld. Zelfs zonder toevoegingen in ons heerlijke deeg, heeft het zes maanden (bevroren) leeftijd na het produceren.

Kijkend naar al deze voordelen die komen bij het gebruik van bevroren verse deegballen, vraag je jezelf waarschijnlijk af waarom je dit nog niet eerder in je bedrijf geïmplementeerd hebt. Neem contact op met de knop hier beneden en laat je bedrijf groeien!

Neem contact met ons up